30 Temmuz 2015 Perşembe

Kağıt Türk Bayrağı


Kağıt Türk Bayrağı, değişik amaçlarda çeşitlere bürünen milli bayramlarda, karşılamalarda, yürüyüşlerde, okullarda süsleme amaçlı kullanılan üründür.

29 Temmuz 2015 Çarşamba

Masaüstü Türk Bayrağı

Masa üstü çift kat saten türk bayrağı,bayrakların kullanıldığı yerler arasında resmi kurum ve özel kuruluşlar; belediyeler de kullanılır.

28 Temmuz 2015 Salı

Yaka Rozeti Buton

Rozet imalatı ve Satışı yapan firmamız Atatürk Rozetleri, Türk Bayrak Rozeti, Özel firma rozetleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Rozetleri ve talepleriniz doğrultusunda tüm rozet isteklerinizde hizmetinizdedir.

Osmanlı Devlet Bayrak Seti

osmanlı_2li_set
Masa Üstü Çiftli Altın Kaplama Osmanlı Devlet Armalı Bayrak Seti Osmanlı'yı anma günlerinde kullanılan bayrak çeşididir.

26 Temmuz 2015 Pazar

Makam Bayrağı Sizsiz

Makam bayrağı genellikle kamu kurum ve kuruluşlarda makam odalarında,basın toplantılarında, tanıtım, organizasyonlarda ve büst yanlarında çok sıkça kullanılan bir bayrak türüdür.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Üçgen Simli Türk Bayrak Flama

Bandolarda, tampetlerderde, bisikletlerde,yürüyüşlerde ve orkestralarda kullanılan üçgen simli Türk Bayrak Flama ürünümüz için tıklayınız.
www.gokbayraklar.com

22 Temmuz 2015 Çarşamba

19 Temmuz 2015 Pazar

İpe Dizili Süs Bayrakları

MAVİ_BEYAZ
İpe dizili süs bayrakları reklam veya süsleme amacı ile meydanlarda, şirketinizin logosunu ve kurumsal renklerini kullanarak şirketinizin dışını süslemek için tercih edebilirsiniz. www.gokbayraklar.com

14 Temmuz 2015 Salı

Kırlangıç Flama Bayrakları

Kırlangıç bayrak flamalar belli bir topluluğun ve kurum, kuruluşlarınız için istediğiniz gibi bayrak üretimi yapılmaktadır.
www.gokbayraklar.com

13 Temmuz 2015 Pazartesi

Türk Bayrak Yaka Rozeti

Türk Bayrak Yaka Rozeti, elbiselere takılmak suretiyle bir kurum veya kuruluşu temsil eden yaka rozetleri çeşitli geometrik şekillerde uygulanabilen bir aksesuardır.
www.gokbayraklar.com

10 Temmuz 2015 Cuma

8 Temmuz 2015 Çarşamba

Pirinç Şerefeleri Bayrak Alemi

Pirinç Şerefeleri sancak,tören bayrak sopalarına, gerek kubbe ve gerekse minare külahları tepelerine takılan alem,alemler çeşitli zaman ve memleketlere göre çok çeşitli ürünlerimiz mevcuttur.

Eski Türk Devlet Devlet Masa Bayrak Seti

17'li Eski Türk Devlet Masa Bayrak Setinde bulunan bayraklar tarihte yaşamış 16 Türk İmparatorluğunu ve Türk Bayrağının en uygun fiyatlarda..

7 Temmuz 2015 Salı

Avrupa Birliği Masa Bayrağı

Avrupa Birliği Bayrağı, toplantılarda protokolde masa üstünde kullanılan avrupa birliği masa bayrağı firmamız tarafında imal edilmektedir.

5 Temmuz 2015 Pazar

Türk Bayrağı

Ürünlerimiz arasında önemli bir yere sahip olan Türk Bayrağı istenilen tüm ebatlarda stoklarımızda her zaman mevcuttur.

3 Temmuz 2015 Cuma

Süsleme Flama Bayrakları

Süsleme üçgen flamalar fuarlarda, açılışlarda, benzin istasyonlarında, organizasyonlarda iç ve dış mekanlarda kullanılabilir. 

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Devlet Masa Bayrakları

devlet_bayrağı-310x260
İstediğiniz ülke bayrağını istediğiniz zaman ve bayrak ölçülerinden üretimini yaptırabilir hazırlattırabilirsiniz. 

Sallamalı Sopa Bayrağı

Sopali Bayrak Flama  protesto, yürüyüş, okul vb. faaliyetlerde kullanılmak üzere tüm ölçülerde bayrak, flama imalatı yapılır.